Senilele forestiere pewag pentru o tracțiune îmbunătățită și protecție maximă a solului

Senilele forestiere garantează o aderență mai sigură și un grad ridicat de protecție în domeniul forestier

Profesioniștii industriei forestiere au nevoie de siguranță și sprijin puternic pe terenurile impracticabile, dar fiecare are cerințe diferite și condiții de utilizare diferite. Din acest motiv, pewag oferă diferite variante de senile forestiere. Acum se pune întrebarea: Care senila se potrivește cel mai bine pentru ce utilizare și ce tip de sol?


Pentru a facilita alegerea senilei corecte, am comparat într-un tabel cele 5 senile forestiere ale noastre. Indiferent dacă este vorba de un teren moale sau dur, de teren plan sau abrupt, de zăpadă sau noroi – noi avem soluția potrivită pentru aplicația forestieră:

pewag bluetrack perfekt este ideal pentru condiții grele de utilizare pe teren stâncos sau abrupt. Aplicarea inovatoare a zimților forjați asigură o tractiune suplimentară.

pewag bluetrack duro este o senila Allrounder cu utilizare universală pentru cerințele standard în domeniul forestier, putând fi utilizat pe o multitudine de soluri diferite. Datorită suprafeței late de contact și marginilor rotunjite, crește nivelul de protecție a solului.

pewag bluetrack flow este senila forestieră pentru utilizare pe terenurile ușoare și terenuri sensibile. Senila este concepută în așa fel încât atât anvelopele, cât și terenul să fie protejate cât mai bine și să se asigure aderența optimă. Suprafața lată de contact a senilei previne afundarea utilajelor mai ales pe suprafețele moi.

pewag bluetrack flow-perfekt este o senila mixtă care combină cele mai bune proprietăți de tracțiune și protejare a solului într-o singură chingă. Senila este o combinație dintre bluetrack flow și bluetrack perfekt și astfel se potrivește perfect pentru cele mai variate condiții din mediul forestier. Senila este universală și poate fi utilizată pe toate tipurile de teren.

pewag bluetrack flow wide protejează în mod special solul și anvelopele și este extrem de stabila datorită suprafeței late de contact, asigurând o protecție maximă a solului. Senila forestieră este special concepută pentru terenuri sensibile și delicate, deoarece suprafața mare de contact previne afundarea utilajului - chiar și în cazul sarcinilor mari.

 

Pentru mai multă siguranță în pădure – produsele forestiere pewag!

 

Vă oferim consultanță și vă ajutăm la selectarea produsului forestier adecvat. Trimiteți un e-mail la adresa forestry(at)pewag.com sau contactați serviciul nostru pentru clienți la numărul +43 505011 - 0 an.

Mai multe detalii privind produsele noastre forestiere.