pewag investește în soluții inovative pentru aplicații forestiere

Pe lângă calitatea, durabilitatea și profitabilitatea mare, pewag pune accentul pe protecția maximă a solului.

pewag dispune de o experiență de sute de ani în producția de lanțuri și componente. Pentru a asigura calitate optimă, întreaga producție are loc acum, ca și în trecut, în Europa centrală. Astfel putem supraveghea întregul lanț de producție și poate asigura calitate, durabilitate și eficiență maximă pentru utilizator.

În ultimii ani exigențele pentru produsele forestiere au crescut cu o componentă importantă. Pe lângă rezistența, reziliența și eficiența excelentă, se pune accentul și pe minimizarea impactului asupra mediului și protejarea naturii. Din acest motiv am investit în dezvoltarea soluțiilor inovatoare pentru aplicațiile forestiere și am aliniat nevoile clienților noștri la nevoile naturii. Senilele noastre forestiere pewag oferă 4 avantaje esențiale:

  • Rezistență crescută la uzură și durată mai mare de viață
  • Tracțiune îmbunătățită
  • Eficiență excelentă
  • Protecție maximă a solului

 

Toate senilele forestiere pewag sunt prevăzute întotdeauna cu crampoane pe profilul de calitate superioară pewag starwave®. Canelurile profilului starwave® asigură o tracțiune mai mare decât crampoanele drepte, deoarece acestea acoperă o suprafață mai mare. Aceasta înseamnă că este disponibil un volum mai mare supus uzurii. Astfel se asigură o rezistență crescută și o durată mai mare de viață a cramponelor chiar și în condiții grele. În plus, procesul special de călire în sistemul de elemente de îmbinare garantează o rezistență îmbunătățită la uzură, asigurând astfel o durată de viață mai mare a senilei forestiere.

Datorită profilului inovator pewag starwave® și dispunerii asimetrice a crampoanelor, tracțiunea este îmbunătățită semnificativ. Indiferent de caracteristicile solului, crampoanele  dispuse asimetric se fixează bine în sol. Astfel se asigură o tracțiune crescută, se reduce riscul de alunecare și se asigură o stabilitate mai bună.

Datorită formei optime a senilelor adaptată pe anvelope, utilajul se afundă mai puțin și se deplasează mai ușor pe teren. Ca urmare, se reduce consumul de combustibil și utilajul devine mai rapid și mai eficient.

Ca urmare a reducerii impactului asupra solului, senilele forestiere de la pewag contribuie în mod semnificativ la protejarea mediului și la sustenabilitate. Datorită versiunii late a profilului, se minimizează posibilitatea de afundare a utilajelor pe substraturile moi și gradul de rupere distrugere a solului.

Pentru mai multă siguranță în pădure – produsele forestiere pewag!

 

Vă oferim consultanță și vă ajutăm la selectarea produsului forestier adecvat. Trimiteți un e-mail la adresa forestry(at)pewag.com sau contactați serviciul nostru pentru clienți la numărul +43 505011 - 0 an.

Mai multe detalii privind produsele noastre forestiere.