Noul punct de producție complet automat pentru senilele forestiere pewag bluetrack

În Vamberk, Cehia, pewag produce senile forestiere și Single Wheel Tracks folosind tehnologie robotizată de ultimă generație la cele mai înalte standarde de calitate

Punctul de producție din Vamberk a fost restructurat și modernizat în 2018 și a fost extins în 2020 cu un showroom. Tehnologia robotizată ultramodernă permite o producție precisă și asigură o calitate constantă a tuturor produselor forestiere. Combinația dintre utilizarea materialelor de cea mai bună calitate, experiența îndelungată în producție și procesele elaborate de producție fac din produsele noastre bluetracks un ajutor de nădejde în pădure. În prezent se fabrică zilnic 7 senile forestiere, care se livrează în întreaga lume.

Cum se desfășoară producția modelelor noastre pewag bluetracks? Hai să aruncăm împreună o privire în culise.

Fiecare senila pewag bluetrack este formată dintr-o bară transversală cu crampoane, piese forjate, numite și connecting links, sisteme de blocare, elemente în C și șenila.

 

Piesa centrală a unei senile este bara transversală, care include mai multe componente. În funcție de tipul barei transversale, barele de profil sunt tăiate la dimensiunea dorită. Ulterior bara cilindrică tăiată este încălzită și introdusă de către roboți în presă. Presa aduce această bara la forma definită și o împinge mai departe în compartimentul pentru tratare termică.

O componentă importantă o reprezintă crampoanele. Numărul și poziția acestora pe senila pot varia. La pewag se aplică în mod standard câte 2 crampoane pe fiecare bară transversală. Crampoanele sunt realizate din același material ca și bara transversală, presați în formă și în final sudați cu ajutorul roboților.

Barele transversale sunt îmbinate între ele mai întâi cu ajutorul elementelor forjate și apoi sunt închise cu sisteme de închidere.

O componentă importantă pentru durata de viață a unei senile o reprezintă elementele în C. Cu cât acestea sunt mai rezistente, cu atât mai lungă va fi durata de viață a senilei, în special în cazul solurilor abrazive. Elementul în C este tăiat la lungimea corectă pe un utilaj special conceput, este încălzit și îndoit în formă.

Pe elementul C se află și o bridă, care închide sistemul de elemente de îmbinare. Brida menține senila pe anvelopă și este ultima etapă la asamblarea chingii. Pentru fabricarea bridei, materia primă este perforat și presat în formă cu ajutorul unei mașini complet automate.

 

Crampoanele, elementele în C și elementele de închidere sunt călite în adâncime la pewag, pentru ca acestea să devină mai rezistente. Tratarea termică include foarte mult know-how, pentru a asigura combinația optimă dintre suprafața călită conform aplicației și miezul dur.

 

Pentru a proteja produsul bluetrack fabricat împotriva coroziunii, la final acesta este scufundat în vopsea albastra. Culoarea trebuie lăsată la uscat un anumit interval de timp, după care senila este gata și se depoziteaza pe paleți, care sunt apoi livrați sau mutați în depozit.

 

Noul showroom pentru vizitele clienților

Pe lângă modernizarea punctului de producție din Vamberk, s-a deschis și un nou showroom. În această atmosferă modernă și în armonie cu natura sunt prezentate în detaliu produsele noastre bluetracks. În plus, un videowall de mari dimensiuni și o zonă tip cafenea vă invită să poposiți puțin.

Pentru mai multă siguranță în pădure – produsele forestiere pewag!

 

Vă oferim consultanță și vă ajutăm la selectarea produsului forestier adecvat. Trimiteți un e-mail la adresa forestry(at)pewag.com sau contactați serviciul nostru pentru clienți la numărul +43 505011 - 0 an.

Mai multe detalii privind produsele noastre forestiere.