Lucru în siguranță în pădure cu pewag

Fie că este vorba de teren abrupt, stâncos, mlăștinos sau zăpadă – pewag are soluția adecvată pentru toate tipurile de sol.

Fiecare dintre noi știe că siguranța are un rol important în cadrul lucrului în pădure. Acum când utilajele sunt tot mai mari și mai scumpe, cu până la 10 roți, erorile pot fi fatale, atât pentru persoane, cât și pentru vehicule. Lanțurile și senilele forestiere ne asigură astfel un aspect de siguranță suplimentar important în cadrul lucrului în pădure.

Acestea asigură aderență pe terenurile impracticabile, abrupte și ne oferă nouă și utilajului nostru siguranță împotriva alunecării și accidentelor. Senilele și lanțurile sunt disponibile în diferite versiuni, adecvate pentru diferite domenii de utilizare și tipuri de sol. Fie că ne deplasăm pe teren acoperit de zăpadă și mlăștinos sau pe teren stâncos, pentru fiecare tip de sol există lanțul adecvat. pewag oferă și modelul Allrounder, pentru lucrul în cele mai variate condiții.

Lanțurile forestiere ne ajută să lucrăm mai sigur și mai eficient. În plus, datorită efectului superior de autocurățare al lanțurilor nu se produce o reducere a tractiuni. Uzura anvelopelor este prevenită cu ajutorul elementelor de reglare a lanțurilor. Totodată, lanțurile forestiere de la pewag au un efect de protejare a solului datorită greutății reduse proporționale.

Ce se întâmplă însă atunci când solul nostru este deosebit de moale și utilajele noastre se afundă? Aici se utilizează senilele forestiere. Datorită suprafeței late de contact, greutatea utilajului este distribuit mai bine, prevenindu-se astfel afundarea. Crampoanele sudate asimetric asigură tractiunea necesară, împiedicându-ne astfel să pierdem aderența, permițându-ne însă să protejăm solul.

Un cauciuc defect este enervant și costă timp. Lanțurile forestiere și senilele forestiere ne protejează anvelopele împotriva deteriorării datorită stâncilor sau buturugilor. Acestea nu numai că asigură aderența optimă și protecția solului pe o mare varietate de soluri, ci asigură și un mod eficient de lucru. Astfel pot fi prevenite reparațiile costisitoare, care necesită timp, ca urmare a accidentelor și daunelor suferite de utilajele noastre. Așadar, lanțurile și senilele de la pewag sunt un ajutor util pentru lucrările profesionale în domeniul forestier.

 

Pentru mai multă siguranță în pădure – produsele forestiere pewag!

 

Vă oferim consultanță și vă ajutăm la selectarea produsului forestier adecvat. Trimiteți un e-mail la adresa forestry(at)pewag.com sau contactați serviciul nostru pentru clienți la numărul +43 505011 - 0 an.

Mai multe detalii privind produsele noastre forestiere.