Lanțurile pewag forstgrip pentru o aderență mai sigură în pădure

Elementele de fixare inovatoare permit o aderență maximă pentru toate domeniile de utilizare și toate tipurile de teren

Pe teren, fiabilitatea și rezistența reprezintă un factor decisiv pentru o muncă sigură și eficientă. Lanțurile pentru utilaje forestiere pewag garantează o fixare optimă în toate domeniile de aplicare, au o durată de viață mai lungă decât în cazul lanțurilor de tracțiune convenționale și asigură un efect de autocurățare excelent. Cu pewag forstgrip, profesioniștii din domeniul forestier sunt întotdeauna în siguranță în timpul lucrului în pădure.

Lanțurile noastre forestiere pewag oferă 5 avantaje esențiale:

  • Fixare îmbunătățită și stabilitate crescută datorită elementelor de fixare inovatoare
  • Durata de viață mai mare datorită oțelului special pewag TitanGrip®
  • Adaptare optimă a lanțului pe anvelope cu ajutorul elementelor de reglare
  • Sistemul de siguranță împotriva răsucirii previne apariția daunelor la anvelope
  • Capacitate mare de autocurățare

 

Lanțurile forestiere pewag garantează o fixare optimă și stabilitate îmbunătățită în diferite domenii de utilizare. Fiecare lanț dispune de elemente individuale pentru fixare, care oferă tracțiune maximă pe diferite de teren. Dispunerea oblică a crampoanelor, special brevetată de pewag, oferă un avantaj semnificativ pe terenurile impracticabile și oferă siguranță pentru om și utilaj.

Combinația dintre materialele de înaltă calitate și procesul special de producție transformă lanțurile pewag forstgrip în ceea ce sunt. Oțelul special pewag TitanGrip® special conceput de pewag și procedura elaborată de călire garantează o durată de viață mai lungă decât în cazul lanțurilor de tracțiune convenționale.

Cu ajutorul elementelor de reglare, lanțurile pewag forstgrip pot fi adaptate simplu și rapid pe anvelope. În plus, lanțurile se livrează cu piese de schimb, pentru a putea efectua reparații simple în timpul lucrului în pădure. Astfel se previne scoaterea din funcțiune a utilajului și utilizatorul economisește timp și bani.

Toate lanțurile forestiere pewag au integrată o siguranță antirăsucire, care mențin stabilitatea lanțului - în special a elementelor fixe cu crampoane. Astfel se previne rotirea crampoanelor către anvelope și deteriorarea anvelopelor. În plus, utilajul nu pierde din aderență, deoarece zimții se înfig bine în sol. Această siguranță antirăsucire este unică la pewag și diferențiază lanțurile noastre forstgrip de alte lanțuri de tracțiune.

În plus, lanțurile pewag forstgrip prezintă o capacitate mare de autocurățare. Plasele cu ochiuri mari îndepărtează fără efort în timpul deplasării utilajului murdăria, noroiul și zăpada.

Pentru mai multă siguranță în pădure – produsele forestiere pewag!

 

Vă oferim consultanță și vă ajutăm la selectarea produsului forestier adecvat. Trimiteți un e-mail la adresa forestry(at)pewag.com sau contactați serviciul nostru pentru clienți la numărul +43 505011 - 0 an.

Mai multe detalii privind produsele noastre forestiere.