bluetrack Tuning: Dezvoltarea crampoanelor și a șenilei

Crampoanele noi – scale stubs – oferă o fixare mai bună și șenila îmbunătățită garantează mai multă protecție și o mai bună fixare pe anvelope

În domeniul forestier, pentru o aplicație forestieră reușită nu sunt importante doar utilajele puternice, ci și accesoriile potrivite. pewag se axează pe dezvoltarea permanentă a produselor existente și pe dezvoltarea de noi senile de tracțiune inovatoare. Astfel i se oferă utilizatorului o soluție fiabilă pentru diferitele aplicații și condiții în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

bluetracks disponibil cu 2 versiuni diferite de crampoane

Pe lângă crampoanele starwave®, pewag a inclus mai nou în program așa-numiții scale stubs, care vor fi disponibili în curând ca opțiune de configurare pentru toate senilele. Aceste crampoane scale stubs sunt mai mari și oferă o tracțiune mai bună în aplicațiile forestiere extreme.

Crampoanele starwave® au fost optimizate și sunt acum mai robuști și mai rezistenți. Crampoanele au fost marite și au un volum mai mare de uzură, crescând astfel durata de viață a senilei. În plus, tehnica de sudură cu ajutorul robotului are un impact pozitiv asupra durabilității chingii.

bluetracks acum cu șenilă îmbunătățită pentru mai multă protecție și o mai bună fixare pe anvelope

Începând de acum, toate sistemele pewag bluetracks sunt dotate cu șenila optimizată și oferă utilizatorului următoarele avantaje:

  • Mai puține daune la anvelope - șenila este rotunjită pe margini în mod special pentru a proteja anvelopele, reducând astfel daunele produse anvelopelor
  • O fixare mai bună pe anvelope - noua geometrie a șenilei stabilizează chinga pe anvelopă și o protejează împotriva alunecării.

Pentru mai multă siguranță în pădure – produsele forestiere pewag!

 

Vă oferim consultanță și vă ajutăm la selectarea produsului forestier adecvat. Trimiteți un e-mail la adresa forestry(at)pewag.com sau contactați serviciul nostru pentru clienți la numărul +43 505011 - 0 an.

Mai multe detalii privind produsele noastre forestiere.